-
Giulia z Sochaczewa
Witam serdecznie,
jestem nowy na tym forum i mam nadzieje ze bede tutaj czesciej gdy kupie moja Giulie. Nie mam doswiadczenia z Alfa Romeo, dlatego bylbym wdzieczny gdybyscie mogli spojrzec na auto z ogloszenia.
Niestety nie moge wrzucic link do ogloszenia. Auto dostepne na otomo, tutaj wiecej info aby znalezc ogloszenie: Alfa Romeo Giulia 2.0, 2017 89 900 km Benzyna Sedan, cena: 89 999 PLN
Z gory dziekuje za kazdy komentarz.
Pozdrawiam,
Piotr
-
Cześć, jeśli faktycznie kupują auta poleasingowe lub z aukcji dealerskich to w 99% są na aukcjach dołączone raporty rzeczoznawców, które pokrótce opisują stan auta. Ja dosyć często kupuje na takich aukcjach i nigdy jeszcze się nie naciąłem (w sensie zawsze to co w raporcie czy wycenie pokrywało się z rzeczywistością). Oczywiście zdarzają sie aukcje bez wycen rzeczoznawców ale ja bym zapytał czy czasem nie mają takiej wyceny. Jak nie mają nic do ukrycia to niech zamarzą ceny i ci prześlą.
-
Hej, dzieki za komentarz. Chyba jednak cos jest nie tak z autem - wlasciciel nie chce udostepnic / nie ma raportu. Udalo mi sie dowiedziec (CEPIK) ze auto od czerwca 2020 do dzisiaj przejechalo tylko 1500 km.... odpuscilem temat.
Pozdrawiam
//Piotr