Witam,
Poszukuje namiarów na welurowe dywaniki OEM do Gulietty z 2011 r. Pytałem w Aso nie ma, w necie ciężko znaleźć, może ktoś ma do nich dostęp?
Z góry dzięki za pomoc
Printable View
Witam,
Poszukuje namiarów na welurowe dywaniki OEM do Gulietty z 2011 r. Pytałem w Aso nie ma, w necie ciężko znaleźć, może ktoś ma do nich dostęp?
Z góry dzięki za pomoc
Podłączam się pod pytanie, rok temu intensywnie poszukiwałem (oryginalne, nie zamienniki z Allegro), też Giulietta 2011, nie do dostania, także w ASO...
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
witam
ja już kilka lat temu pytałem w ASO w Madrycie i również były niedostępne....
a pasuje mi wymienić ten od kierowcy (wymieniłem na zamiennik i wytrzymał jakieś dwa lata)
Może polecacie jakieś zamienniki wysokiej jakości?
podpinam się
nie wiem jak jest w giuliettach z dywanikami z forum....
miałem do 156 i byłem bardzo zadowolony...
fajnie by bylo,jakby jakiś nasz kolega mający te dywaniki się wypowiedział na ten temat
a co do zamienników,mhmmm -mnie kosztowały cos ok 40 euro z amazonu i dwa lata później ten od kierowcy jest do wyrzucenia....
tzn,jest lekko na pietach przetarty...i mi to przeszkadza wizualnie...
Nie da się kupić oryginalnych dywaników za 100zł do Giulietty niestety jak to niektórym się wydaje.
Miałem 3 komplety z czerwonym szwem napisu ale w 2 dni się 2 rozeszły i został tylko jeden na obecną chwilę.
Zawsze można domówić i zobaczymy czy są różnice w kroju dywanika czy nie???
Dywaniki poza tym są: zupełnie bez nadruku lub z przyszytym nadrukiem (kolor biały i czerwony) oraz z wyhaftowanym napisem Giulietta (kolor biały, czerwony i nawet żółty)
Dywaniki forumowe są OK, ale d... nie urywają. Polecam
A tu zaglądaliście?
https://sklep.akuki.pl/Dywaniki-welu...etta-Oryginaly