-
3 załącznik(i)
pikowana czerwona skóra
Witam!
Czy ktoś spotkał się w Giulietcie z pikowaną jakby czerwoną tapicerką?
bo widzę w Internecie tylko jeden taki komplet foteli w starym ogłoszeniu... a bardzo mi się spodobały i dlatego zainteresowałem się czy można by takie zdobyć:) Auto miało wpisane, że pochodzi z Austrii. Jako "nowy" nie mogę dodać linku, ale wystarczy wpisać w Google "Giulietta pikowana skóra" i wyświetlają się zdjęcia i można przejść do starego ogłoszenia.
dzięki! pozdr:)
-
witam nie chce sie wymądrzać ale majac katalog do giulietty do liftingu taka tapicerka w orginale nie wystepowala .Tam rowniez sa mieszki w tym kolorze co budzi moje podejrzenie ze to inwencja tworcza wlasciciela
-
Brakuje też loga Alfa Romeo. Na bank inwencja twórcza właściciela.
-
A nie będą to przypadkiem dopasowane pokrowce coś na wzór polskich mirex ów? Jest jakaś metka na zdjęciu, ale nie widzę na telefonie co jest napisane.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Tylko pokrowiec myślę ciężko byłoby dopasować na podłokietnik no i też szwy na fotelach idą identycznie jak u oryginalnych skór, także też sądzę że ktoś zamówił sobie zrobić pod wymiar na wzór oryginałów.
-
Pokrowce to nie są.
Odwzorowanie jak ori oprócz loga. Ja bym ich nie kupił (kwestia gustu), ale wyglądają wybornie i jeśli komuś taka czerwień pasuje to...... super temat.
Czerwone skóry miał ktoś na forum w Giulietcie, i nawet w swoim wątku je odświeżał, ale to raczej nie był ten wzór.