-
LANDIRENZO
Mam problem z gazem. Po wymianie świec, filtrów itp czuć gaz podczas ruszania na jedynce. Byłem u kilku gazowników, sprawdzili szczelność- wszystko OK, ale nic więcej nie zrobili bo nie mają programu, trzeba wyregulować mieszankę. Siedzę teraz w Kielcach bo w Wawie na pewno szybciej bym coś poradził. :mrgreen: Skąd można wziąć taki program? Może bym ich poratował!
-
Też mam instalacje tej firmy. Za jakieś 3 tyś km czeka mnie kolejny przegląd (45,000km) i odpukać ale jeszcze problemów z nią nie było :)
-
Gazownicy mi mówią że to dobra instalacja. Jak kupiłem samochodzik to on już nim była. Tylko czemu nie maj do niej programu to dla mnie zagadka. Jeden serwis który miał wszystko chce się ze mną umówić za ponad 2 tygodnie.Tylko że mam malutkie dziecko i trochę się boje żeby się nie zatruło jak będzie ze mną jechać albo coś. Dzisiaj spróbuję znaleźć serwis trochę dalej od kielc. Ciekawe gdzie mnie to zaprowadzi :D
-
zaraz ci wysle.nie wiem czy da rade przez forum podaj mi maila
-
witam
mam landirenzo w swojej i spisuje się dobrze. jak chcesz namiar na dobry serwis w Olkuszu to pisz meila.
pozdro
-
Dzięki ale do Olkusza mam kawałek żeby specjalnie jechać :D Chyba że kiedyś, przy okazji. Znalazłem serwis całkiem niedaleko tylko terminy mają kosmiczne. Ale cóż, muszę poczekać. A jak okaże się lipa, to kto wie, może i w Olkuszu zawitam :mrgreen:
Pozdrowionka