Czy ktos juz próbował jak to jest w 156 nie chce narobić sobie problemow Fajnie chyba by wyglądało co myślicie o tym?????????????????????????
Printable View
Czy ktos juz próbował jak to jest w 156 nie chce narobić sobie problemow Fajnie chyba by wyglądało co myślicie o tym?????????????????????????
tez sie nad tym zastanawiam bo w moim jtd drazek jest lekko przydlugawy;)
z tym ze pewnie osobno trzeba by skrocic i zespawac ta tulejke wybierania wstecznego, mowie oczywiscie o spawaniu plastiku:)
jest jakis manual dostepny?
mój manual byłt taki że upier... piłką i tyle :D
ale ja nie mam podnoszonego wstecznego
no to masz git, z podnoszonym jest to na pewno do zrobienia bo zagladalem tam ostatnio ale chcialem sie podeprzec jakims manualem zeby nie robic krilika doswiadczalnego ze swojej;)
a wiory metalu ladnie wyodkurzales z tapicerki, czy zabezpieczyles na czas ciecia?;)
Ja też zamierzam skrócić. Plan jest taki żeby wyciąć środkowe 3 cm drążka i podciągu a potem wszystko zespawać
zabezpieczone było - jak do tej pory wszystko ok ( dwa lata )
kumpel ma skrócony w swojej 156 tego cycka do góry wogóle nie ma ale biegi chodzą fatalnie trzeba duzo więcej siły uzywac ogólnie mi się to nie podoba
Możecie wrzucić jak wygląda taki skrócony??
Myśle (a nawet próbowałem łapać niżej) że jak skrócę o ok 3 cm to nie będzie jeszcze źle zmieniać biegi
CIAMILL156 powiales optymizmem;) to jak twoj kumpel wrzyca wsteczny, chwyta sama tulejke? masakra.
ja myslalem zrobic to tak jak Sparco123.