Dzisiaj odebrałem moją ślicznotkę z ASO.Po wymianie pasków łącznie z rozrządem i wymiana świec. Koszt 2800 zł. to dużo ale mam spokojną głowę i mogę dalej śmigać!! 8)
Printable View
Dzisiaj odebrałem moją ślicznotkę z ASO.Po wymianie pasków łącznie z rozrządem i wymiana świec. Koszt 2800 zł. to dużo ale mam spokojną głowę i mogę dalej śmigać!! 8)
bylem blisko :mrgreen:
ale dobrze zrobiles
Miałeś CzujaCytat:
Napisał Alfista
nom sporawo ale tak naprawde w kazdym samochodzie byl by podobny koszt aso to aso
o ile bella z innej strony nie zaskoczy :wink:Cytat:
Napisał zdziba
Tysss ProwdaaaCytat:
Napisał Madnes7
Cena z kosmosu , Ja zrobiłem prawie cały remont silnika za taka kasę i to w V6Cytat:
Napisał zdziba
a ja wydam na dniach 1tys zeta za rozrząd i czujnik halla bo zamiennikiem moge sie podrapac po plecach...
to chyba w kosmosie remontowałeś !! I ciekaw jestem coś ty za remont przeprowadził.Cytat:
Napisał 75andrew155
wyjęty cały silnik ze skrzynia , wymiana wszystkich uszczelek i uszczelniaczy , wymiana panewek korbowodowych i głównych , wymiana wszystkich pasków bez napinacza (brak dostepu ) wymiana niektórych szklanek obróbka głowic i wile innych drobnych pierdołek takich jak naprawa gwintów , regulacja zaworów , wymiana wszystkich płynów , świec za to wszystko zapłaciłem niecałe 3000 zł i to nie robiłem w Kosmosie tylko w Wawie poza tym dodatkowo robiłem niektóre elementy zawieszenia i skrzynię biegów to w Twoim ASO zapłaciłbym chyba z 10 tyś dziękuje :shock:Cytat:
Napisał zdziba