Witam. Mam pytanie czy orientuje się ktoś z Was, gdzie i za ile można założyć klimatyzację do auta np. z rozbitków? Wiadomo, że nowa klima sporo kosztuje dlatego lepiej, żeby była używana i dostosowana do konkretnego modelu. Pozdrawiam.
Printable View
Witam. Mam pytanie czy orientuje się ktoś z Was, gdzie i za ile można założyć klimatyzację do auta np. z rozbitków? Wiadomo, że nowa klima sporo kosztuje dlatego lepiej, żeby była używana i dostosowana do konkretnego modelu. Pozdrawiam.
Mało kto sie podejmie tego. Bo jest to nie opłacalne. Chyba bedziesz musiał sam to zrobic.
pracowałem kiedyś w firmie zajmującej się serwisem klimatyzacji samochodowych i nie tylko i nie zdarzyło mi się zeby ktoś zakładał klimatyzację nawet używaną bo to się słabo opłaca. Moim zdaniem gra nie warta świeczki bo koszty takiego montażu będą wysokie. Lepiej się przemęczyć a kolejne auto kupić z klimą :)
ostatnio widziałem używaną klimę z demontażu do 146 za 1100zł jesli ktoś brał z montażem 1200zł, zastanawiałem sie bardzo nad tym.
http://allegro.pl/search.php?string=...personal_rec=0
prosze bardzo 1000zł na allegro
1000 za założenie - trochę drogo:( Muszę opierdzielić poprzednią właścicielkę, ze nie kupiła klimy i większego silnika... oj zbiera się jej :P
1000 nie za założenie tylko za kompletną klimatyzację.
Wiem, że 1000 za klimatyzację. Do tego 1000 za montaż. 2000 za dużo.
1000 za montaż?? gdzie?? Myślę że zdecydowanie taniej. Może gdzieś koło 400 zł.
ps.: Zawsze możesz samemu ;p
Pewnie że taniej tylko nikt tego nie chce robić, bo jest to dla nich nie opłacalne.Dlatego lepiej to zrobić samemu.