Jak zdjąć poduszke z kierownicy, bo potrzebuje ściągnąć kierownicę, czy jakoś inaczej się ściąga kierownicę?
Printable View
Jak zdjąć poduszke z kierownicy, bo potrzebuje ściągnąć kierownicę, czy jakoś inaczej się ściąga kierownicę?
czyli rozumiem, że wystarczy odłączyć aku i nie będe musiał jechać na kompa :?:
wydaje mi sie ze tak samo jak w 155. imbusik od tylu wykrecic 3 srubki i wyciagac... jak wyjmiesz poduszke, napewno pozostanie wykrecic polobrotem ladunek z mocowania i bedziesz mial dostep do nakretki mocujacej kierownice. akumulatora nie musisz odlanczac bo te kiery maja ladunki bezwladnosciowe bez elektryki... czyli wybuchaja od impulsu mechanicznego(wstrzasu-uderzenia...)
A wiecie może jaki klucz potrzebuje do nakrętki mocującej kierownicę :?: Bo chciałbym zrobić wszystko za jednym zamachem.
wiesz co nie pamietam dobrze, ale cos mi sie wydaje ze 30 albo 32... ale reki sobie nie dam uciac.:)
A jeszcze jedno pytanie, czy nic mi nie wystrzeli jak ją wyjmę i czy powinienem się raczej ostrożnie obchodzić?
tutaj jest opis jak to sie robi w 155, są takze foty, mysle ze w 145 bedzie tak samo..
http://www.fanta-team.org/porady.php?tid=19