-
2 załącznik(i)
Oddam w dobre ręce
W związku z tym, że dodawanie ogłoszenia w miejscu na to przeznaczonym napotyka na jakieś utrudnienia, a kontakt z moderatorem działu sprzedaży aut z powodu pełnej jego skrzynki jest niemożliwy, zamieszczam tu taką informację (która również jest powtórzona w wątku Moje Belle):
Oddam w dobre ręce moją Giulię: produkcja 10.2016 - zakup i 1. rejestracja 02.2018, przebieg 98500, wersja Super, Vulcano Black, ma chyba wszystko co było możliwe fabrycznie plus kilka późniejszych modyfikacji (radio z AA/CP, tryb Race, deaktywator SS). Auto praktycznie jak nowe, nigdy nie było na myjni poza moim podwórkiem, serwisowane w ASO, w którym jestem kierownikiem serwisu.
Auto obecnie jest jeszcze w leasingu (do lutego 2025, rata 1425 netto, wykup 11373 netto więc może komuś pasuje przejęcie plus oczywiście odstępne :)), mogę również je wykupić ale wiadomo, szybka sprzedaż to podatki albo czekanie przez 6 miesięcy. Ale wszystko do uzgodnienia. Ewentualnych zainteresowanych zapraszam na priv, tam podam namiary telefoniczne i mailowe, pełną specyfikację auta.
Zbycie spowodowane jest zaawansowanymi rozmowami dot. nabycia nowej Giulii.
Administratora proszę o wyrozumiałość z powodów opisanych na początku lub przeniesienie wątku do właściwego miejsca.
Załącznik 288803Załącznik 288804
Pozdrawiam