-
1 załącznik(i)
Licznik od 155 1.6
Mam pytanie, czy ktoś zmieniał licznik? Chcę sobie założyć białe zegary które widziałem na allegro. te zegary inaczej wyskalowane. Moje są do Vmax 220 a tamte do 240, poza ty mają zegar do temperatury i ciśnienia oleju, u mnie jest tylko temperatur silnika. Chcę kupić licznik od np. 155 TS 2.0 tylko czy mogę taki u mnie zamontować? Mam taki licznik jak na zdjęciu.
-
bez problemu razem z całym osprzętem
-
Dzięki. Dzisiaj zmieniłem kierownice na drewnianą. Teraz się zastanawiam jakiego koloru tarcze i podświetlanie zrobić żeby to do drewna pasowało. Może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł?
-
biale zegary i niebieskie podswietlenie lub czerwone bo od niebieskiego beda cie oczy bolaly i piekly...
-
Dzięki, ale nie bardzo rozumiem. Oczy będą piekły od niebieskich zegarów czy niebieskiego podświetlenia. ja właśnie myślę o niebieskim podświetleniu. 8)
-
a ja mowilem o niebieskim podswietleniu zegarow
-
No to mam teraz do myślenia nad kolorami :roll: W których miejscach powinny być silniejsze żaróweczki? Bo jak mój licznik wyciągnąłem to wszystkie były identyczne. Myślałem też o zmianie koloru samych żaróweczek podświetlających zegary. Angel, jak masz chwikę to może na gg mi pomożesz wybrać jakiś zestaw kolorów?