Mam problem ze znalezieniem gniazda diagnostycznego w mojej gtv znalazlem tylko jedno od ABS a sa ponoc trzy, jesli wiecie gdzie bardzo bym prosil o informacje o i ch polozeniu.:)
Printable View
Mam problem ze znalezieniem gniazda diagnostycznego w mojej gtv znalazlem tylko jedno od ABS a sa ponoc trzy, jesli wiecie gdzie bardzo bym prosil o informacje o i ch polozeniu.:)
od airbagu masz pod tylną kanapą, od osprzętu silnika masz po stronie pasażera w tunelu (lewarka,recznego) pod deską rozdzilecza.
i jeszcze pod lewą osłoną pod maską (blisko lewego reflektora)
Znalazłem złącze diagnostyczne pod siedzeniem z tyłu od Airbagu, znalazłem też od silnika w tunelu obok nóg pasażera, znalazłem tez od abs pod maską, ale nie widze nigdzie złącza o któym mówi aniol_jojo. Od czego niby ono by było ?
Teoretycznie od silnika, po lewej stronie przy lampie stając przodem do maski. Chyba że ja mam jakiś wynalazek który jest bo jest jako gratis od firmy ;) Do poduszek jest jeszcze pod maska na ścianie grodziowej mniej więcej na środku
Przy najbliższej okazji zrobię fotkę ;)
Witam!
Nie mogę znaleźć gniazda abs, gdzie ono się znajduje?
(Abs głupieje podczas jazdy, czy ma ktoś pomysł na przyczynę).
Pozdrawiam.
Eeee, ten schowek na lewarek w tunelu koło nóg pasażera to w wersji po liftingu Bo bardzo mnie to zaciekawiło:) A nie chce mi sie toczyc kilka pięter na dół sprawdzić:)
[EDIT] SORRY NIE ZAKUMAŁEM:) ZA WCZEŚNIE JAK DLA MNIE< POZDRAWIAM
dzisiaj przy kontroli płynów zauważyłem obok skrzynki bezpieczników na ścianie grodziowej wtyczkę zaślepioną i przytwierdzoną do podstawy tej skrzynki, to wspomniane złącze doagnostyczne ABSu chyba
pod fotelami jeszcze nie szukałem, ale zerkałem pod deską rozdzjelczą od strony pasażera i nie znalazłem żadnego wtyku, tak samo przy reflektorach nie stwierdziłem obecności złącza ;)
Slepecci, rozumiem Twoje niezakumanie, też w pierwszej chwili pomyślałem o lewarku do podnoszenia auta :lol: