Wymiana żarówki postojowej
Witam!
Może to co napisze na pierwszy rzut oka wydawać się śmieszne ale mam problem z wymianą żarówki postojowej w alfie 147 przed FL:/ Ściągnąłem sobie instrukcje obsługi, próbuje postępować tak jak napisane ale za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tym narzędziem i skąd je wziąźć (załącznik). Zdjąłem osłonę ale dostęp jest tak trudny do tej żarówki i do tego jeszcze nic nie widać że już mnie palce bolą od gimnastykowania. Nie chce ciągnąc za przewody bo boje się że mogą się urwać:D Zna ktoś jakiś skuteczny sposób jak to wymienić czy po prostu jechać do serwisu?? A to narzędzie to skąd wziąźć?? Pzdr.
Zapomniałem o załączniku:P I tak z ciekawości jeszcze zapytam - do czego służą te plastikowe śrubki (strzałki)??
Jak wymienic zarowke postojowa w 147
Witam.W lampie masz taki czarny dlugi plastik na koncu ktorego jest ta zaroweczka pociagnija ja lekko w strone przeciwna do lampy i ona powinna wyjsc.Zakladajac ja spowrotem musisz zerkac czy weszla dokladnie na swoje miejsce powinna byc lekkie pstrykniecie.Wszystko odbywa sie bardzo lekko.Pozdrawiam