Proszę usunąć
Printable View
Proszę usunąć
Niby salon w jakiś tam sposób reprezentuje markę, ale to chyba trochę za daleko. Może wypnij się na Zasadę czy gdzie tam to auto było w serwisie, a nie na alfa romeo, bo równie dobrze to mogła być inna marka przez nich serwisowana. Jakby Ci koło z fabryki odpadło bo nie dokręcili to może tak, ale no ja tam nikomu nie będę mówił jak ma żyć ;)
@ kulisek
sprzedaj Alfę jak najprędzej. Kup beeme z wielkim podświetlanym girlem i bądź szczęśliwy.
Tak na marginesie tego co pracownik wstępnie powiedział, to 1 roboczo-godzina w ASO to chyba jakoś 500 netto mi się obiło o uszy. No to na oko nie wydaje mi się żeby czas montażu takiej kamerki miałby być pół godziny.
Rozumiem, może to było po prostu nieporozumienie i pracownik miał rację, a może ja miałem rację i słyszałem inna kwotę. Bywa. Żeby takich sytuacji uniknąć na dokumencie przy oddawaniu auta do serwisu powinna być wycena, a takiej nie miałem. Jedynie na słowo.
Temat do usunięcia. Po prostu zdenerwowałem się wczoraj jak zobaczyłem kwotę inną niż myśłałem że będzie.
W cholerę dużo ale koszty pewnie też mają wyższe niż Heniek, choćby licencje itp.
W Kii skrzypią mniej :-).