witam dziś przy malowaniu szczęk zobaczyłem w takim opłakanym stanie pasek przestraszyłem się na początku że to rozrząd ale to nie bo rozrząd jest cały zakryty :P
czy długo na tym pojeżdżę czy na razie nie wymieniać
Printable View
witam dziś przy malowaniu szczęk zobaczyłem w takim opłakanym stanie pasek przestraszyłem się na początku że to rozrząd ale to nie bo rozrząd jest cały zakryty :P
czy długo na tym pojeżdżę czy na razie nie wymieniać
Co do paska to jak dla mnie do natychmiastowej wymiany . Jeśli pęknie to osłona rozrządu Ci nie pomoże i możesz sobie zafundować spory wydatek !
Mały OT ale ciśnie mi się na język : kamien tak z innej beczki - ile zapłaciłeś za swoja Alfę i gdzie kupiłeś ?
znajądz ludzkie szczęście, to Twój pasek tylko czeka na dalszą wycieczkę w środku nocy.. Strzeli jak najdalej od domu w szczerym polu.. podpowiem Ci jeszcze, że nawet pończochy żony nie pomogą wówczas:)
Ja bym wymienił jak najszybciej. Koszt paska niewielki a i wymiana w miarę łatwa więc nie ma na czym się zastanawiać. Warto również sprawdzić stan rolek i napinacza.
Taki pasek za 60zł kupisz (Gates) a wymienić go to kwestia 15minut o ile masz kanał. Lepiej wydaj niż później masz ściągać lawetę i wydawać dużo więcej
oki oki Wymienię jak najszybciej:) a alfe kopiłem od gościa z lublina był u was na forum, hm a gdzie moge znalesc ten pasek na allegro??
oby na pewno poradzę sobie z wymiana jego sam? mógł by mi ktoś pokazać stronkę z fotaki co odkręcać po kolei? i wogule;]