Witam, mam pytanie czy ktos z was wie cos na temat tego zawieszenia? jak sie sprawdza jaka jest jego zywotnosc itd... mam w planach zalozyc go do mojej 156 ale wczesniej chcialbym uslyszec wasza opinie, Dzieki i pozdrawiam
Printable View
Witam, mam pytanie czy ktos z was wie cos na temat tego zawieszenia? jak sie sprawdza jaka jest jego zywotnosc itd... mam w planach zalozyc go do mojej 156 ale wczesniej chcialbym uslyszec wasza opinie, Dzieki i pozdrawiam
Tak się składa, że mam od niedawna taki zestawik w mojej 146.
Jazda na tym zawiasie po równym asfalcie to niesamowita frajda, szczególnie alfą która ma czuły układ kierowniczy:driver:. Niestety, podróżowanie po lokalnych nierównych drogach jest dosyc uciążliwe, no ale nie zakłada się sportowego zawieszenia żeby wygodnie wozic dupsko:D
Jakośc wykonania wizualnie jest bardzo dobra, wszystkie amortyzatory w zestawie to gazówki. O ile przednie są niewiele twardsze od seryjnych to tylne w porównaniu do serii to prawdziwe betoniki;). Są krótsze i sporo twardsze od serii. Obniżenie zgadza się z danymi producenta.
Generalnie jestem zadowolony z zakupu, szczególnie za tą cenę. Do 146 nie ma praktycznie wyboru w amortyzatorach do krótszych sprężyn. 156 jest popularniejsze i wybór jest dużo większy.