Montaż gazu do V6 Turbo w Radomiu lub okolicach?
Witam.
Temat skierowany przede wszystkim do kolegów z mojej okolicy tj.Radomia.Planuję założyć sekwencję do AR 166 TB i poszukuję dobrego gazownika, który nie tylko założył by graty ale także dobrze wszystko zestroił.Poczytałem porad usera "Grzesiekk" (super pomocny człowiek) i wiem że w tym modelu szczególnie trzeba przyłożyć się żeby dobrze wszystko zgrać.
Zastanawiałem się nad Greg-Mar'em lub POP-GAZem.Ten 1-wszy zakład wygląda estetycznie , u Popka bryndza ale przecież nie wygląd się liczy a fachowość.Znalazłem na gazeta.pl jedną nieciekawą opinię na temat Greg-Maru natomiast POP-Gaz same pozytywy przy czym ..no właśnie byłem u nich kilka razy na regulacji i o ile są pomocni i zwyczajnie równi (3 razy kasowali mi błędy za free) to nie jestem pewien czy dali by sobie radę z uturbionym V6 , nie wiem też czy stroją auta w ruchu czy tylko na miejscu - jakoś nigdy nie widziałem żeby któryś z nich wyjeżdżał z klientem i lapkiem na trase.Zawsze tylko coś poprawiają i "proszę się przejechać i sprawdzić czy jest lepiej":/ Możecie polecić jakiegoś gazownika lub ew. napisać kogo unikać??
Nawiązałem też kontakt z Migaz-s z Waw-y polecanym przez wspomnianego Grześkka.Zakład ma same pozytywne opinie na necie przy czym ceny są następujące:
1. Instalacja wtrysku sekwencyjnego Omegas firmy Landirenzo z pojedyńczym reduktorem IG1 turbo w cenie 4600 zł. Jest to instalacja wysokiej jakości z gwarancją 24 miesięczną bez limitu kilometrów.
2. Instalacja wtrysku sekwencyjnego STAG 300 plus z reduktorem Scorpion GT i wtryskiwaczami MagicJet w cenie 3300 zł.
3. Instalacja wtrysku sekwencyjnego STAG 300 plus z reduktorem Scorpion GT i wtryskiwaczami Matrix HD 544 w cenie 3600 zł.
Sam nie wiem czy to dużo czy normalnie ale przyznam ,że liczyłem na koszt lekko poniżej 3000 zł.Do mojego Audi V6 ponad 3 lata temu instalka kosztowała 3.300 i sądziłem że już troche potaniały.Waszym zdaniem da sie założyć dobrze i taniej?