Mam pytanie orjentuje sie ktos skad mozna sciagnac cd z mapami do nawigacji alfa 166 bo z tego co wiem to z emulle mozna tylko beneluks i wlochy a szukam europy centralnej bardzo pilne
Printable View
Mam pytanie orjentuje sie ktos skad mozna sciagnac cd z mapami do nawigacji alfa 166 bo z tego co wiem to z emulle mozna tylko beneluks i wlochy a szukam europy centralnej bardzo pilne
skad sciagnac nie wiem, ale czytalem tu gdzies na forum , ze dzialaja tylko oryginalne plytki. no lkae moglem cos pomotac
płytki działajai orginalne i zciągane.......................ale i tak nie ma POLSKI,dostałem nawet oficjalne pismo od Fiat Auto Poland ,że nie ma mapy polski dla AF166 :( :( :(
tak to ze nie ma polski to wiem ale potrzebuje niemcy a wy jakie kraje macie na swojej plytce
Podpinam się pod temat, potrzebuję obraz płyty z mapami, nieważne jaki kraj, chcę tylko odpali moje navi. Pilne.
Na chomiku jest tego pełno ale nie każdy czytnik chce czytać nagrywane płyty więc to loteria.
Musisz też uwzględnić, ze jest kilka generacji nawigacji w 166, i zdaje się, że każda ma inne mapy, niekompatybilne.
Chodzi o G2 i G3