Witam, na którymś zlocie ktoś mi powiedział że wśród użytkowników forum jest user który sprzedaje te ograniczniki nowe. Chętnie bym kupił 2 szt. (L+R)
Printable View
Witam, na którymś zlocie ktoś mi powiedział że wśród użytkowników forum jest user który sprzedaje te ograniczniki nowe. Chętnie bym kupił 2 szt. (L+R)
Witam mam takie ograniczniki :)
Oczywiście nowe orginalne i zapakowane, sprawdzone już w czterech Gtv koszt jednego to 55zł plus koszt wysyłki :)
Kupiłem w podobnej cenie tyle że wziołem oba choc tylko jeden się lekko odzywał i od razu nastała cisza, poza tym dzwi się lepiej zamykają bo przy końcowej fazie są przyciągane.
A ja mam Maly problem kupiłem od adik ka dwa nowe ograniczniki i chyba je złe zamontowalem bo dzwi od kierowcy nie trzymają a od pasażera ledwo dało się zamknąć tez nie trzymają gdzie mogłem popełnić błąd
kurcze ciezko to jakos inaczej zamontować dzwina sprawa moze jakies foto daj ?
Ah to to mi tak w drzwiach klika!!!
Nie wiem czy to się nazywa ogranicznikami ale mam problem tj drzwi kierowcy powinny się "blokować" w 2 pozycjach otwarcia, mniej więcej w połowie i na końcu. Czy to jest to o czym mówicie czy jakiś inne ustrojstwo?
jas.bu i anioł dokładnie tak to jest własnie to :) mi przez zimę tesh cos głośniej pracuje czas na wymianę w Gtvce sa ciężkie drzwi i jak widać na forum Gtvki lubią strzelać :)