Prośba o radę w sprawie zakupu Alfy 147 1,9 JTD
Witam!
Zastanawiam się nad zmianą auta właśnie na Aflę jak w temacie tj. 1,9 JTD i co najmniej 130 koników, powyżej 2003 i koniecznie 5-drzwiową.
No i w związku z tym pytanie moje do Was jest o Wasze zdanie na temat tego autka.
Nie ukrywam, ze bardzo mi się podoba wizualnie i w środku i na zewnątrz, ale słyszałem bardzo różne opinie na jej temat i wiele było jednak zdań negatywnych...
Że podobno bardzo wadliwa?
Będę wdzięczny za każdą radę i opinię!
Mam nadzieję, że tak mi się spodoba, że to nie będzie jedyny mój post na tym forum <komputerowiec>
Pozdrawiam :)
Re: Prośba o radę w sprawie zakupu Alfy 147 1,9 JTD
Cytat:
Napisał Qwintus
Witam!
..........Pozdrawiam :)
Dominik????
Re: Prośba o radę w sprawie zakupu Alfy 147 1,9 JTD
Cytat:
Napisał Korczu
a co do mechanikow to radze...zmien mechanikow!!! mechanicy ktorzy mowia negatywnie na temat alf nie znaja sie na swojej robocie i poprostu nie potrafia ich naprawic jak juz cos wyskoczy,a byle gulfa naprawi moj sasiad jednym kluczem i nogą!
co do moich mechaników to jest tak, że ja mam francuza i też narzekają, że "gówno" i "wynalazek", a ja jestem na maxa zadowolony... głównie chodzi im o to, że tyle jest elektronikiwe francuskich/włoskich autach, że większe prawdopodobieństwo, ze padnie niż jakiś niemiec czy japończyk..
Dziś rozmawiałem z jednym właścicielem alfy i był zadowolony, a znowu wracając do domu widziałem jedną na lince ;//
Cytat:
Napisał Maciek-156
Cytat:
Napisał Qwintus
Witam!
..........Pozdrawiam :)
Dominik????
niestety.. Michał :)