-
Wyciek
Witam,jak na fotce wycieka mi olej z pod tego O ringa, tak przypuszczam bynajmniej.Moje pytanie co to za śruba? ona siedzi pod kompresorem Klimy tak jak by była od pompy Oleju ,czy mogę ja tak wykręcić żeby wymienić tego O ringa ,czy coś się przestawi rozleci .Chciałem sprawdzić w eperze co to za ustrojstwo ale nie wyświetlają mi się wszystkie obrazki przypuszczam ze muszę posiadać DVD lub coś innego do wyświetlenia prawidłowo epera.z Góry Dzieki
-
do prawidłowego działania epera otwieraj go w w przeglądarce explorera wtedy wszystkie fotki będziesz widział. a co do zdjęcia to nie kojarzę jakoś tego miejsca więcej szczegółowych fotek daj jak możesz
-
Witaj ,niestety nie posiadam więcej fotek robiłem je pod domem,żeby lepsze porobic musialbym jechac gdzies na kanal lub podnosnik,przeglądałem epera i nic nie znalazlem podobnego,na 99% ta śruba wchodzi w pompę olejowa,na zdjęciu widac jeszcze lape od silnika z lewej strony ,stojac przodem do auta .
-
Dodaje,fotkę na której widać ta śrubę, tam się mieści zawór zmniejszający ciśnienie ,moje pytanie można to tak wykręcić ,żeby nic się w środku niepoprzestawialo,i czy dostane takowa podkładkę lub korek nie wiem jak to nazwać,przeszukując eper nie znalazłem takiego korka tylko cala pompę olejowa ?nie występuję ta część oddzielnie .