Witam. Chce kupic Alfe 166 mam takie zapytanie czy może zna ktoś tą z tego ogłoszenia,bo mam do przejechania kilka ładnych km zeby ja pooglądać.
http://allegro.pl/show_item.php?item=777737712
Z góry dzieki za odpowiedzi.
Printable View
Witam. Chce kupic Alfe 166 mam takie zapytanie czy może zna ktoś tą z tego ogłoszenia,bo mam do przejechania kilka ładnych km zeby ja pooglądać.
http://allegro.pl/show_item.php?item=777737712
Z góry dzieki za odpowiedzi.
kolego mogę ci powiedzieć że ogłoszenie widnieje dość długo na allegro więc albo coś z samochodem nie tak lub brak zainteresowanych , zdjęcia są dość i mało ciężko coś zobaczyć ale z tego co ja zobaczyłem to pedał sprzęgła chyba nie oryginalny , widać kawałek podłokietnika albo brudny albo wytarty, jeszcze sprzedający nie napisał który właściciel czy sprowadzony etc,radzę ci się dobrze przyjrzeć pojechać z jakim mechanikiem, kiedyś ktoś pisał że miał mały problem ze znalezieniem części do V6 Turbo
Nie dzialają mu światła w tylnej klapie (taki mały szczegół) pewnie wytarły sie kable...
Z częściami do 2.0 turbo faktycznie krucho, nawet na rynku wtórnym, ale V6 na dodatek z turbo to fajna zabawka :-)
Co do ogłoszenia (teraz się czepiam), jak ktoś pisze o 166 (czyli o limuzynie): DUŻY MONITOR, KUBEŁKOWE SKÓRZANE FOTELE, WSPOMAGANIE KIEROWNICY... to raczej niczego dobrego nie wróży. Osobiście bym takie ogłoszenia omijał z klucza. Widać, że koleś nie ma pojęcia, co sprzedaje. Gdyby napisał: elektrycznie składane lusterka boczne, wsteczne fotochrom, pełna elektryka siedzień z odcinkiem lędźwiowym i pamięcią... to od razu widać, że fachura i wie co sprzedaje.
Ale, tak jak zaznaczyłem na wstępie - czepiam się.
Podstawa to pomiar grubości lakieru, examiner i szarpaki. Każde ASO Ci to zrobi za ~200 zeta. Warto odżałować tą kasę...
No, chyba, że masz przed nosem książkę, faktury i Alfistę jako sprzedającego.
Nie jestem pewny ale na jakies 59% ta alfa niedawno była kupiona z Białegostoku jak ja widzielismy to stan zawieszenia przedniego był lekko opłakany z wyglądu zewnetrznego wygladala ladnie choc przod był napewno malowany zbiorniczek płynu chłodzącego był lekko czarny czyli musiała byc zagrzana i to pewnie nie raz ale reki nie daje uciac ze to ta choc wyglada identycznie no i te pedaly sprzegła był wytarty hamulca tez i to niezle a napewno ona tego przebiegu niema co pisze
Pozdrawiam
narazie dzieki za wszystkie wypowiedzi- jak ktos cos jeszcze wie to prosze pisac.