Czy ma ktoś wycieraczke w 155-tce ? generalnie chyba nie ma ? tzn. fabrycznie... ale czy ktoś się kiedyś orientował czy idzie takową wycieraczkę wmontować a może ktoś ma i ma ochote przesłać pare fotek na maila jak to wygląda ?
Printable View
Czy ma ktoś wycieraczke w 155-tce ? generalnie chyba nie ma ? tzn. fabrycznie... ale czy ktoś się kiedyś orientował czy idzie takową wycieraczkę wmontować a może ktoś ma i ma ochote przesłać pare fotek na maila jak to wygląda ?
To ma być żart ?/ a gdzie ją zamontujesz w klapie bagażnika?
nie żart tylko pytanie, nie jestem mechanikiem samochodowym nie znam się tak jak Ty na tych sprawach wlasnie wrocilem do domu przez 300 km meczylem sie z brakiem widocznosci przez tylnia szybe i sie zaststanawiam czy idzie to zmienic
To jest sedan. W żadnym sedanie nie ma wycierczaki w tylnej szybie, przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. Prócz tylnej szyby są jeszcze lusterka po obu stronach ;)
wiem ze sedan i wiem ze sa boczne lusterka nie bluzgajcie mnie... to tylko pytanie " kto pyta nie błądzi" ?
W Peugeocie 306 sedan też montowali jakby troche poszukac to znajdzie sie pare sedanow z wycieraczkami na tylnej szybie
co do tego przyciskku z podgrzewaniem tylniejsz szyby... padł w zeszłym tygodniu...
W Mondeo mkII tez w sedanach się zdarzała wycieraczka:P często w policyjnych:P a tak na prawdę to dużo zachodu byłoby z zamontowaniem w 155 takowej... więc ja bym zrobił podgrzewanie tylnej szyby:P
Patent z ......rajdówek, użyj wosku do samochodu, czyli jak woskujesz samochód, to zrób też tylną szybę. Pod wpływem powietrza prędzej będzie spływać woda i zabrudzenia z szyby, oczywiście są i minusy, możesz mieć refleksy podczas jazdy w nocy, ale jak dobrze wypucujesz to znikome.