-
Wizytówka
Witajcie :)
mam sprawę :D zaprojektowałem wizytówkę alfa-holików żeby trochę za promować klub w moim rejonie ,bo trochę jeździ tych wspaniałych samochodów i by się włożyło wizytóweczke za wycieraczkę :D :D
noi chciałem podać ją waszej surowej ocenie :D czy myślicie żeby coś zmienić albo dodać? czekam na sugestie :)
jakby ktoś chciał wizytówki to nie ma problemu :) zamówię więcej :)
link do pełnego rozmiaru : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5e666fbc5.html
-
Jak dla mnie fajny pomysł. Nic nie zmieniaj.
-
Nic nie zmieniaj super wyglądo
:congrats:
-
Extra ,nic dodać ,nic ująć ,proponuję nic nie zmieniać :)
-
Wszystko super:) hmm...chociaż może mi brakuje w niektórych miejscach czcionki alfy:)ale to tylko moje zdanie!pozdro tak 3mać:)
-
Bomba, chociaż pod teksten "świetna zabawa, porady tech...." dodałbym jeszcze logo Alfy Romeo....Ogólnie miodzio
-
Jak dla mnie to super pomysł, choć faktycznie przydałby się napis Alfa Romeo w ładnej czcionce, rodem z Włoch :)
I każdy może mieć kilka w portfelu i wkładać za wycieraczkę napotkanych Belli na parkingach etc. Pomysł bomba!
-
Ja bym dodał jakiś dobry cytat nt. Alfy, żeby ludzie 'się poczuli'
-
albo zrobić to w wordzie lub coś tego co by se każdy mógł dpisać swoj nick - tak jak to było wcześnuej
sory za błędy ale ....
-
Dobra Koledzy ...postaram nanieść wasze sugestie i zobaczymy co z tego wyjdzie :P