Witam
Mam takie pytanko mam model z 2006 roku bez komputera czy jest teoretycznie możliwość by komputraz założyć ?? Rozumiem że takie cos raczej opłacalne by nie było ale jest ciekawy czy jat taka możliwośc :)
Pozdrawiam
Printable View
Witam
Mam takie pytanko mam model z 2006 roku bez komputera czy jest teoretycznie możliwość by komputraz założyć ?? Rozumiem że takie cos raczej opłacalne by nie było ale jest ciekawy czy jat taka możliwośc :)
Pozdrawiam
opcja na bank jest ale pewnie kosztowna komputer rozne czujniki itd
na forum vectry kiedys czytalem o jakims gosciu co sam zrobil komputer pokladowy i ten komp mial rozne funkcje ktorych nie ma standardowy wiec sie da;]
Chodzi mi o Komputer który pokazuje różne bajery jak Spalanie itp.
A uważam tak dlatego gdyz brak jest wyświetlacza w liczniku a rozumiem że tam są wyświetlane komunikaty. Jest tam tylko zegar i temperatura i mapki od świec żarowych itd.
Pozdro
coś mi się wierzyć nie chce, że nie masz wyświetlacza wielofunkcyjnego rekonfigurowanego, z boku kolumny kierownicy po lewej stronie powinien być przycisk Mode który po wciśnięciu otwiera menu:speed, trip b, time, date itd. Przesuwanie wiersza w dół lub w górę odbywa się za pomocą przycisków + i - ; natomiast przycisk z symbolem SET powoduje wyzerowanie (reset) lub przejście do następnego ekranu
mario najlepiej zrob zdjecie srodka auta to Ci powiedza czy masz kompa;]
spalanie sprawdza sie przy pomocy przycisku SET, jednak u mnie cos nie tak z przyciskiem jest. nic nie reaguje autko po wcisnieciu... jakies rady???
- diagnostyka klawisza SET , +, - , itd..
- z pomoca programu FES, alfaOBD.