-
stuki pod pedalem gazu
witam serdecznie wszystkich alfistow,mam taki problem.podczas jazdy slysze charakterystyczne stukanie pod podwoziem,dokladnie jak by pod pedalem gazu.czy jade po rownej drodze czy wyboistej,gdy dodaje gazu lub zdejmuje noge z gazu to slychac to stukanie.zauwazylem tez,ze lewarek delikatnie skacze do przodu lub do tylu gdy dodaje gazu lub gdy zdejmuje noge z gazu.czy ktos mial takie stukanie z pod podwozia?przyznam,ze jest to bardzo irytujace.moze jakas poduszka w zawieszeniu sie wybila?prosze o jakas podpowiedz,dzieki serdeczne.
-
chyba nikt nie mial takiego przypadku,trudno musze pojechac do mechanika.Jak cos bede wiedzial to dam znac.
-
jak dla mnie to poduszki albo pod skrzynią albo pod silniekiem ... ale jak zdiagnozujesz już to potwierdź czy dobrze obstawiałem
-
Tylna poduszka zawieszenia silnika/skrzyni wybita, stad takie objawy.
-
Mieliscie racje,mechanik stwierdzil wybita lewa poduszke skrzyni biegow.Teraz poszukam na allegro,zobacze jakie ceny.Ale to nie wszystko,mam nowy problem napisze nowy temat.
---------- Post dodany o godzinie 18:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:17 ----------
Panowie pomozcie mi znalezc poduszke skrzyni biegow na Allegro,bo ja nie moge nigdzie znalezc do AR166.dzieki serdeczne