-
oświetlenie problemy
Witam od kąd kupilem belle mam problem z oswietleniem wnętrza , mianowicie jezeli przełącze to swiatła w srodku mi się zapalają ale nie działa mi opcja przy np otwieraniu drzwi &gaszeniu silnika nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny moze przerabialiście juz cos podobnego , za wszelkie sugestie i podpowiedzi będę bardzo wdzięczny pozdro :)
-
do tego doszedł jeszcze brak wstecznych
-
a pali ci bezpiecznik od wstecznego ?
-
hmmm niewiem ktory to jest gdzie go szukac?? spawdzilem wiazke ta w bagazniku i do niej prad od wstecznego nie dochodzi
-
To ja się podepne pod temat :)
...u mnie problem mam tylko z drzwiami kierowcy :P ...jak otwieram to za cholerę się światełko nie świeci :D ...a i czujki nie mogę znaleźć :P gdzie ona jest ??
...z całą resztą wszystko jest ok :)
-
CIAMILL156 bezpiecznik 13 pod kierownica , jak masz spalony to prawdopodobnie masz przetarty kabel na wiazce w bagazniku pod szyba po lewej stronie
-
no wlasnie rozebralem tą osłone i zeczywiscie kable tam były poprzecierane a ten bezpiecznik jest tylko od wstecznych ?? czy cos jeszcze moze mi nie działac ?
-
jest jeszcze od szyberdachu jak masz
a co do oświetlenia wnetrza to mozesz bardziej opisac co sie dzieje ?
ja mam ustawione oswietlenie srodkowe żeby sie swiecilo przy otwieraniu drzwi i otwieraniu samochodu z kluczyka , swiatło ciagłe tez działa bez problemów
-
nie nie mam szyberdachu niestety zaraz ide patrzec moze akurat to będzie to :D
-
Witam. Mam problem. Nie wiem jak wymienić żarówki co podświetlają sterowanie nawiewem , kierunek i siłę nadmuchu.