-
Jaki rozrusznik??
Witam.Padł mi rozrusznik.Mój problem polega na tym, że szukając nowego bądź zamiennika jestem w kropce. W aucie(AR 156 1.6 02.1998)siedzi bosch o numerach 0 001 107 063.Według inter cars nie osiągalny i stosowany w ??no właśnie nawet nie podają.według innego sklepu online zakładany w Peugeot citroen i Fiat.Gdy szukam po modelu auta w inter cars nr rozrusznika to 0 986 017 770 . w Eper tez coś inneg.Wie może ktoś o co kaman??
-
a może da się go naprawić? Ja bym najpierw popytał w warsztatach bosha. W moim spaliła się cewka, dzwoniłem po hurtowniach i nigdzie nie mieli samej cewki, a w serwisie bosha dostalem ją od ręki. Jeśli to szczotki to je też się chyba da wymienić...
-
Nie rozumiem po co od razu wymieniać cały rozrusznik skoro można go naprawić? Poza tym skąd masz pewność że to na pewno rozrusznika a nie np włącznik na nim?
-
W mojej Alfie kończy się rozrusznik (prawdopodobnie bendix).
Jako, że mam "po pieniądzach" używkę z gwarancją, postanowiłem, że nie będę się bawił w naprawę własnego, tylko wymienię na używany od T.S.'a
I teraz mam pytanie - czy będzie pasował? Czy rozróżniki we wszystkich T.S.ach 156 są wymienne?