mam pytanko z racji tego ze wymieniam sprezyny mam pytanie chce wymienic odoboje moze ktos wie gdzie dostane ??na aledrogo nei ma w hurtowni pytałem nei maja :( a moze pasuja z jakiejs innej alfiny z góry dzieki za odp
Printable View
mam pytanko z racji tego ze wymieniam sprezyny mam pytanie chce wymienic odoboje moze ktos wie gdzie dostane ??na aledrogo nei ma w hurtowni pytałem nei maja :( a moze pasuja z jakiejs innej alfiny z góry dzieki za odp
Kolego uniwersalne odboje + osłony dostaniesz w IC.
nie jest to jakiś badziew, pasują. Produkcja SACHS.
Sachs jest raczej dobra firma, mam ich amorki i świetnie się spisują. Niestety nie wiem gdzie można dostać odboje ale wiem że osłonę amorka przód muszę kupić bo mi się rozleciały.
Wszystkie te gadżety można dostać w IC.
Osobiście amorów sachsa akurat nie lubię...
Ja kupiłem u gościa "tanifiat" z allegro orginały po śmiesznych pieniądzach.
A do Gtv je kupowałeś?
Nie, kupowałem do mojej 166 ale po ePerze widze że ceny są raczej porównywalne.
Znajdz sobie jakąs aukcje na allegro użytkownika "tanifiat" napisz mu maila z numerem VIN twojego auta i danymi technicznymi i w ten sam dzień albo na następny poda Ci ceny którymi napewno sie nie przerazisz, czasami sie u niego zaopatruje, jak nie ma to sprowadzi.
Zgadzam się z Tobą, zawsze lepiej dedykowane, niż uniwersalne. Szczerze mówiąc nigdy mi się nie chciało szukać i zawsze dawałem te uniwersalne Sachsy...