-
Radio
Witam chcę zakupić oryginalne radio do mojej 156 i mam dwa pytanka.
Orientuje się ktoś czy jak zamontuję oryginale radio CD z anglika to sterowanie z kierownicy będzie działać normalnie czy wymaga to jakiś modyfikacji??
I drugie czy każde radio jest przystosowane do sterowania z kierownicy??
Pozdrawiam
-
nie kazde radio mozna sterowac z kierownicy - musisz albo kupic oryginalne do alfy albo slyszalem tez o radiach ktorymi mozna sterowac z kierownicy multifunkcyjnej nie tylko z alfy ale samochodow roznych marek - osobiscie sie nie spotkalem z takowym
-
można sterować z kierownicy różnymi radiami pod warunkiem że jest "przejściówka" założona,
ja tak mam nieoryginalne radio podłączone
p.s. mam oryginalne radio, leży w piwnicy, mogę sprzedać, info na priv
-
Witam. Napisz mi jaka to przejściówka może daj jakiegoś linka. Od kilku dni jestem posiadaczem AR156 SW a mam po poprzednim autku pioneerka i chętnie wstawiłbym go zamiast tego seryjnego.
-
-
??????? co ??????? 249,- dziękuję, zostanę przy fabrycznym :)
-
ze szwagrem ostatnio rozmawialismy o radiach i mowil ze ceny tych przejsciowek siegaja 300 zl ...
-
ja dałem za przejsciówkę do blaupunkta chyba 150 zł , napisz jaki masz model to spytam u kolegi za ile do twojego radia będzie
u mnie działa bez zarzutu,
-
Na szczęście okazało się że poprzedni właściciel nic nie kombinował przy okablowaniu i oryginalne kostki były, wiec radyjko działa bez zarzutów.
Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi :)