Trochę nas jest na tym forum według listy obecności stąd mój pomysł by trochę się oderwać od obowiązków i spotkań parkingowych.Może zorganizować bez autek małe spotkanie przy piwku w którąś sobotę,lokal np.Warka chyba że ktoś ma inne propozycje
Printable View
Trochę nas jest na tym forum według listy obecności stąd mój pomysł by trochę się oderwać od obowiązków i spotkań parkingowych.Może zorganizować bez autek małe spotkanie przy piwku w którąś sobotę,lokal np.Warka chyba że ktoś ma inne propozycje
Warka dobre piwko :)
No jak dla mnie to pomysł może byc, tylko nie wiadomo jak z jego realizacja ;p
Proponuję sobotę 19.12 godz.18-19.00 niech się zapisują chętni.
Hello, termin interesujacy, i zrobie wszystko co w mojej skromnej mocy zeby cie zobaczyc chlopaku z BMW (zarcik)
Daniej, mardzo chętnie, chyba że żona zacznie rodzić :)
Spotkanie integracyjne zacnym pomysłem.
A i jazzową gębę z chęcią zobaczę. ;-)
Jest alkohol - jest impreza :D Nic obiecać nie mogę, bo szkołę mam w weekendy i mój przyszły szofer nie zdał jeszcze państwowego egzaminu na prowadzenie Belli, ale chętnie spiłbym niejedną piankę ;) Ten lokal Warki to na jakiej ulicy?
termin na 19.12 wydaje mi się najbardziej optymalny,każdy ma czas by przemyśleć czy będzie mógł przyjść,a w Ale wierze ten jeden dzień jeszcze poczeka:)
---------- Post dodany o godzinie 00:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:29 ----------
eee do szkoły napiszemy usprawiedliwienie;) lokal znajduje się na pl.Grunwaldzkim
Spotkanie wypada za tydzień trzeba by było się powoli określić czy robimy ten wypadzik na piwko:)Chętni niech się wpisują:
1.dachu
Może i już troche mało czasu zostało ale jesli tylko zainteresowanie wyjściem bedzie to ja się piszę!
2. andrzew
Ja niewiem czy dam rade, z kasiorą kiepsko i w dodatku porządki przedsiąteczne cały czas w toku...