mam pilna sprawe, musze wjąc reflektor od srtony kierowcy, jak do tego podejsc? wąż od filtra powierza juz mam zdjety, i wiązki kabli tak samo, problem tkwi w zaczepachy reflektora, jak jes odczepic?
Printable View
mam pilna sprawe, musze wjąc reflektor od srtony kierowcy, jak do tego podejsc? wąż od filtra powierza juz mam zdjety, i wiązki kabli tak samo, problem tkwi w zaczepachy reflektora, jak jes odczepic?
wyciagaj go przodem wyjdzie bez problemu ostroznie zdejmij zaczepy ,listwy i go masz
Z tyłu nie trzeba nic demontować poza rozpięciem kostki i odkręceniem śrub mocujących lampę(nakrętek)
TO SĄ 2 SRÓBKI 8? bo tylko takie tam widze
3 śrUbki 8 o ile dobrze pamietam
chyba 8mm są 2 lub 3 , trzeba wyjąć kierunek dolną aluminiową listewkę i gril, przy odkręcaniu listewki spod lampy 1 nakrętka trzeba uważać żeby nie złamać szpilki pod kloszem kierunku reszta to zapinki
dokladnie tak jak koledzy pisza odkrecasz 3 nakretki 8mm i lampa powinna bez problemu wyjsc
ok, wielkie dzieki, jednak teraz tego niestety nie zrobie bo wolne sie skonczyło i wracam do pracy, jednak za 3 dni wróce do mojej niuni, majstrowac dalej, mam nadzieje ze w tym czasie cos sie ruszy w sprawie czesci...