w mojej alfie 145 wymieniłem żarówki podświetlające zegary na niebieski led, przed rozebranie kontrolka od poduszki działała prawidłowo po złożeniu przestała działać poprawnie i świeci cały czas, czy ktoś wie co to może być ??
Printable View
w mojej alfie 145 wymieniłem żarówki podświetlające zegary na niebieski led, przed rozebranie kontrolka od poduszki działała prawidłowo po złożeniu przestała działać poprawnie i świeci cały czas, czy ktoś wie co to może być ??
Zwarcie jakieś, a może odpiąłeś jakiś nie ten kabel. Pojedź na kompa.
po jakimś czasie lewy kierunek zaczął szybciej mrugać, może faktycznie jakieś zwarcie się zrobiło
Czy jak miałeś wyjęte zegary to kluczyk był w stacyjce ?
To jest najczęstszy błąd przy tej operacji. Jedyne rozwiązanie to podjechanie na komputer i skasowanie błędu.
Co do kierunku to zobacz który nie działa i wymień żarówkę, dodatkowo możesz przeczyścić styki
dzięki za info , kluczyk miałem w stacyjce w momencie wyciągnięcia i składania zegarów
Ja kilka dni temu wymieniałem żarówki z wyjętym kluczykiem tak jak mówił mi mechanik i też zapaliła się poduszka do tego zegary teraz pięknie świecą,ale licznik kilometrów nie jest podświetlony ( a działał ),czarna magia.