musze zdjąć maske i błotnik jednak niewiem jak przy masce odczepic teleskopy, a przy błotniku narazie odkreciłem 4 sruby górne i jedna pod zderzakie, pytanie gdzie jeszcze szukac czegos do odczepienia błotnika?pilne
Printable View
musze zdjąć maske i błotnik jednak niewiem jak przy masce odczepic teleskopy, a przy błotniku narazie odkreciłem 4 sruby górne i jedna pod zderzakie, pytanie gdzie jeszcze szukac czegos do odczepienia błotnika?pilne
teleskopy maski są wciskane, trzeba je wyszarpnąć z kulki która jest na stałe przymocowana do maski
to juz cos do przodu, pytanie jak z tym błotnikiem przód od strony pasazera...i pytanko kolejne, czy błotnik i maska w ar róznia sie pomiedzy ar155 z przed liftingu i po ifcie? bo nie mam pewnosci, musze wymienic po małym bym... a nie chce spalic ...
Nie wiem czy się różnią (ale chyba nie), ale jedna śruba jest w miejscu gdzie błotnik łączy się za zderzakiem, ale pod nim, więc albo go opuścić z jednej strony na ok. 3cm albo cały zdjąć. Jeszcze jedna jest pod progiem i jeśli jeszcze nie zmieniany to powinien być taką śmieszna pianka przyklejony po całej długości przy drzwiach. No i oczywiście do okularów od świateł jest przykręcony.
Maska jest ta sama, błotniki są inne
Tak błotniki się różnią
A zderzaki po FL sa inne ?
Ja myśle ze tylko błotniki są inne, tak samo tylnie błotniki ale trzeba je wymieniac z drzwiami ? co zeby pasowały