-
Felgi
Powiem tak moge kupic nowe kółka 215/35/18 do 155 przed liftem. Felgi sa rewelacyjne tylko wiem ze do 155 wchodziły max 17. Teraz mam 16 na profilu 50 przód 55 tył i jest ciasnawo. Po felgi musze jechac prawie 200 km wiec wole sie dowiedziec czy to wogóle wejdzie w nadkola do mojej belli.
Pozdro Kamil
-
http://polkasteam.pl/przydaski/przelicznik_opon.html tu masz przelicznik opon. Według tego wejdą bo są o 12mm większe niż standardowe koła czyli 195/55/15 o ile nie mylę się ze standardem.
Wpisz jakie masz i będziesz wiedział ile się różnią.
Życzę gładkich dróg ;]
P.S. MAX felg to jeszcze pewnie nie jest, nie wiem jak niski profil opon robią bo 205/25/19 też wejdzie ;] ale nie wiem czy istnieje :P
-
-
Moim zdanie to bedzie kicha, nie warto pakowac się w takie fele
-
No nawet w sumie jak zmieścisz taką felge i wciśniesz na to jakiś mały profil opony to po pierwsze będziesz musiał zapodać jej dużo powietrza, a co za tym idzie będzie twardsza, zawieszenie też bardziej wtedy dostaje po d........ a po drugie to o krawężnikach w sumie możesz zapomnieć, no chyba że kosztem felg a szkoda je niszczyć, z resztą nasze drogi i tak szybko by je wykończyły z tak małym profilem opony. Ja bym sobie odpuścił temat ale to moje subiektywne zdanie.
-
Wygląd to nie wszystko, bądź co bądź auto też ma jeździć :D
-
:) hehe no ale bella miała by wtedy juz 3 komplet kółek :P
14 zima
16 lato na dziury a te 18 tak na jakiś zlot :P
ale na serio 18 to juz hard core by pewnie był :( jak miałem profil 45 na swoich 16 to juz było twardo a do tego mam zawieche -40 wiec było by twardo
-
Ciekaw jestem czy na taką zawieche wogóle byś upchnął 18':/
-
No widziałeś ja w lato i 16 nie miały za dużo miejsca :( z 18 sobie odpuszcze bo jeszcze mam dystanse i z tyłu tez problem jest a ogólnie auto miało by jeszcze z 3 cm nizej pójsc na przodzie i z 1 cm z tyłu. Ale zostaje to co jest :)
-
doradźcie mi bo mam teraz 17 na profilu 40 i chciałbym kupic stalówki duzo jest na allegro 14 ale 5,5 j to za waskie chyba chodzi mi oto zeby zalozyc 185 szerokie to jaka felga musi byc i jaki rozmiar et