witam mam maly problem z przeplywomierzem jest nowy a eyskakuje error air mass low co robic? alfa 156 1.9 jtd 2003r
Printable View
witam mam maly problem z przeplywomierzem jest nowy a eyskakuje error air mass low co robic? alfa 156 1.9 jtd 2003r
może nie ten numer przepływomierza ?
Napisz jaki masz silnik , i jaki numer przepływki, 1.9 8v różni sie od 1.9 16v
a pzepływka oryginał czy allegrowa? ;>
silnik 115km 1.9jtd z 2003r przeplywka nie orginal taka 100 zl tansz od orginalu producent to PWM
jeszcze raz kupic nowa ? czy raczej po kablach?
Tak, jeszcze raz kupić nową ale tym razem oryginalnego BOSCHA - wyrzuciłeś pieniądze na ten zamiennik....
no to kupie nowa czekam tylko na kable to ja na miejscu sprawdze zeby znowu w bloto kaska nie poszla i zobaczymy
Miałem tak samo, kupiłem Boscha i jest si. Na szczęście udało mi się zareklamować ten zamiennik i oddali mi pieniądze. Pozdro
wow nie uwierzycie z reklamacja bylby problem bo kupilem to pol roku temu , ale zachowalem stary .Wscieklem sie i wyczyscilem go tyle ze, tym razem preparatem do czyszczenia elektroniki zalozylem i dziala lol .
Do diagnoz uzywalem kabla obd ll i programu fiatecuscan wykasowalem error: po101 i dziala ocywiscie t nowa przeplywka do kosza .
Tyle ze nie wiem czy teraz odpiac klemy bo problem zaczal sie od wysokiego spalania teraz niby wszystko chodzi a spalanie dalej duze (narazie zrobilem 10 km po czyszczeniu przeplywki)