-
[156] Zmieniarka do 156
Ciao,
Chciałem coś zrobić z moim sprzęciorem grającym. Aktualnie zamontowany jest oryginalny stary Blaupunkt-kaseciak. Radyjko to posiada zasadniczo jedną zaletę - fajnie wygląda i ładnie się komponuje z "drewnianym" panelem środkowym (kolor radia to właśnie "drewniany":P ). Szukałem jakiegoś nowocześniejszego zamiennika, ale na razie bezskutecznie. Wpadłem ostatnio na pomysł opcji uzupełnienia zestawu zmieniarką. Czy ktoś orientuje się czy cokolwiek będzie pasowało do takiego dość archaicznego sprzętu i jeśli tak to co? Nie znam się na tych sprawach kompletnie
-
też myślałem nad taki rozwiązaniem ale po dłuższym przemyśleniu i rozmowie ze znajomym który zajmuje się instalacją car audio doszedłem do wniosku ze to raczej nie ma sensu... za tyle co musiał byś dołożyć na zmieniarke i zabawe z kablami z radia do zmieniarki to kupisz fajne radyjko z usb mp3 co jest dużo wygodniejsze i źle nie będzie się prezentować z ładnym podświetleniem:] ja właśnie tak zrobiłem i zakupiłem pioneer deh ub4000 i pwoiem zę nawet jakosć dźwięku się poprawiła i w najbliższym czasie pokuszę się o jakiś subwoofer
-
No właśnie też się waham czy w ogóle opłaca się inwestować w taki stary sprzęt i chyba też po prostu go wywalę.