witam
ostanio widze ze coraz wicej mi pali podejrzewam ze w miescie juz dochodzi do 20l na 100
i co ostanio zauwazylem smierdzi benzyna z rury wydechowej (niespaloną).
co to jest? lamba?
Printable View
witam
ostanio widze ze coraz wicej mi pali podejrzewam ze w miescie juz dochodzi do 20l na 100
i co ostanio zauwazylem smierdzi benzyna z rury wydechowej (niespaloną).
co to jest? lamba?
A czy to nie kolega czasem, który nie wymienił jednej ze świec zapłonowych, tej co się wykręcić nie chciała. Jakoś tak mi się kojarzy...Cytat:
Napisał watra24
tak to u mnie , ale 1 z 6 :D a te co były wykrecane jakies bardzo złe nie były.Cytat:
Napisał Digit
Wymiń tą Sondę LAMBA :mrgreen: bedzie mniej palił
Sonda lambda ma tu znaczenie?
Jeśli tak to i mnie chyba nadaje się do wymiany ponieważ też czuje paliwo w spalinach a i spalaniem lepiej się nie będę się chwialił :oops:
Lamba :D Moim zdaniem powinienes byc dumny, ze pali jak przystalo na v6 ;)) A tak delikatnie bardziej powaznie, to moim zdaniem musisz przesunac uzywany zakres obrotowy na kazdym biegu w dol o jakies 2-3 tys ;)
To mam się toczyć?? :P a tak poważnie to nawet na niskich obrotach spalanie oscyluje koło 11 litrów
Wiem o tym :) Pisalem w ktoryms poscie, ze mi po miescie pali niezaleznie od stylu tak kolo 15. Ale wcale mi nie jest jakos przykro z tego powodu :D
bo Ty inaczej zarabjasz :lol:Cytat:
Napisał wasyl
JAK TO INACZEJ ? :d Ja uwazam ze normalnie. Chodze do pracy, mam wyplaty co miesiac. Jaka tu innosc ? A chyba, ze masz na mysli "ten sposob" zarabiania :DCytat:
Napisał 75andrew155