-
Kontrolka CODE
Witam.
Mam pytanko otoz rozladowal mi sie akumulator w aucie i postanowilem zakupic nowy. Po podlaczeniu swieci mi sie caly czas kontrolka CODE i nie gasnie a co z tym idzie nie moge odpalic samochodu. Co moze byc przyczyna???
---------- Post dodany o godzinie 13:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:16 ----------
I jeszcze jedno pytanko - gdzie znajduje sie czujnik temperatury w AR 146 1.6 boxer?
-
Jak masz kartę kodów to trzeba będzie wprowadzić z niej ten kod. W przeciwnym razie zostaje serwis.
>I jeszcze jedno pytanko - gdzie znajduje sie czujnik temperatury w AR 146 1.6 boxer?
Czujnik znajduje się z tyłu silnika z lewej strony stojąc z przodu. U mnie jest na nim niebieska wtyczka i znajduje się między świecą zapłonową a rozrusznikiem. Zazaczyłem miejsce na zdjęciu .
-
Kolego a próbowałeś użyć drugiego kluczyka, albo odpiąć jeszcze raz akumulator. U mojego kolego to działało.
-
Wlasnie w tym problem ze nie mam karty kodow ani drugiego kluczyka:( No to zajebiscie heh
---------- Post dodany o godzinie 21:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:31 ----------
A ktos moze wie ile taka przyjemnosc kosztuje uruchomienie jej ponownie w serwisie??