-
Kupię silnik dohc
witam, wiem że ten temat podlega bardziej pod bazar ale wydaje mi się że ta część forum rządzi się swoimi prawami. Chętnie kupię silnik dohc jakiejkolwiek pojemności z modeli 75, giulietta, giuliia itp. Silnik może być właściwie bez wnętrzności, lub cały zajechany, ew. sprawny za dobrą cenę.
Pozdrawiam
R
-
jak każdy będzie wypisywał co chce, to w ogóle będzie bałagan,po to jest dział bazar
-
akurat w dziale transaxle nik nie robi takich problwemow. mam taki 1.6 na handel jak chcesz:) z 75ki pod gazniki
-
Ja tu trzymam porządek i ogłoszenie dot. wspaniałych,efektownych i kochanych modeli translaxe i klamotów do nich mogą tu zostać :) W dziale bazar niektórzy by nie wiedzieli od jakiego auta silnik chodzi , będą mu chcieli sprzedać zarżniętego T.Sa 16V :D
PS.
O ile inaczej zdecyduje Administrator Forum :(
-
-
dlatego też pozwoliłem sobie umieścić ten temat bezpośrednio tutaj, głównie ze względu na specyfikę tylnionapędówek AR
-
Witaj, stoi u mnie za szopą (przykryty klapą do kuchni gazowej) TS praktycznie kompletny (bez osprzętu) sam go wyjmowałem z auta.
Nie trzymał kompresji (jak pamiętam to mogło być 6-4-7-6 -powiedzmy rząd wielkości)
ale głowica pracowała ładnie, cichutko bez żadnego klepania zaworów.
W razie jakby cokolwiek to dopiero na wiosnę bo na ten moment jest calkowicie obstawiony drewnem na opał ;-)