W niedzielę była w TVN Turbo program OPT Alfa 155 Q4 po tuningu na mnie zrobiła olbrzymie wrażenie poza paroma niepotrzebnymi gadżetami . Ta moc isprawność silnika dosłownie powala :shock:
Printable View
W niedzielę była w TVN Turbo program OPT Alfa 155 Q4 po tuningu na mnie zrobiła olbrzymie wrażenie poza paroma niepotrzebnymi gadżetami . Ta moc isprawność silnika dosłownie powala :shock:
w takim razie czekam na powtórki :twisted: :twisted: :twisted:
Dzieki za info
o trzeba oglądać zapewne Alfa 155 q4 by Matka z poznania?
Niestety widzialam tylko koncowke programu. Czy ktos moze wie kiedy bedzie jakas powtoreczka?
Sylwia, nadaja w kółko powtórki więc nie panikuj, napewno się załapiesz :) A fura jak na swój wiek bardzo ładnie się prezentuje, pełen szacunek dla kolesia.
Teraz już jeździ nią okazjonalnie, ale pare lat w stecz był na zlocie IKAR-a w Kiekrzu pod Poznaniem i na lokalnym spocie PyraTeam w Biedrusku.
fajan alfa ze świetnym silnikiem tylko te wloty w zderzaku z siatką i wycieraczka na srodku trochę psują całość
on kiedyś był zalogowany na naszym forum pamiętam nawet że deklarował się na przyjazd na spotkanie do Włocławka, lecz się nie pojawił.
A odnośnie Alfyy to naprawdę silniczek dopieszczony , podoba mi się koncepcja usprawniania tego co jest a nie tworzenia jakiś monstrum z wielką sprężarą itp. jednak nie które elementy z zewnątrz nie pasują do belli np. wycieraczka postawiona na sztorc .
Co do silnika z Tego co zrozumiałem dołożył tylko intercooler zmienił program sterujący i włożył kompletny wydech supersprinta i dzięki temu uzyskał 80 kucy , za silnik 5+ , za wygląd 4
Tak silnik rewelacja sprawdzony w rajdach ( lancia Integrale ) reagujący na najmniejsze nawet zmiany w dolocie i wydechu