-
[156] Pomoc w ocenie
Mam zamiar stać się Alfaholikiem wkrótce :D , szukam 156 sw do 20k.
Zastanawia mnie ten egzemplarz:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11143450
Podejrzana kierownica, wnętrze ma inny ocień. Podejrzana maska, nierówne szpary (a może mi się wydaje). Podejrzana cena za ten model. Przebieg oczywiście kręcony, ale to już chyba norma w tym kraju :/
Czy wypranie tapicerki przywróci jej świeży wygląd? Nigdy nie korzystałem z takich usług i nie wiem na ile są skuteczne.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie ;)
-
Niecale 20k po oplatach z ten rocznik i silnik nie wrozy nic dobrego... Jak masz niedaleko to mozna jechac obejzec a kupno jedynie po wizycie w ASO ;)
-
"Ogłoszenie zostało usunięte przez pracownika otoMoto" - no i wszystko jasne. Powodzenia w dalszym szukaniu!
ps. jeździsz miatą? miałem kiedyś chrapkę na to autko! :)
Pozdrawiam,
-
Jeżdżę na co dzień dogorywającą Almerą :D Mx3 to moje auto hobby bezustannie modyfikowane.
Szukam rodzinnego auta, które zaoferuje coś i mnie i mojej żonie, a przy okazji swobodnie zmieści w bagażniku wózek ;)
Co do ogłoszenia, podano zły nr. telefonu i facet poprosił o usunięcie ogłoszenia z wiadomych przyczyn :D Także temat nieaktualny póki co
-
a ja nie wiem jakiej alfy szukasz, ja mam na sprzedaż diesla SW ale nie wiem co ciebie interesuje, moja jest w idealnym stanie, i za 20 tyś do oddania