Witam . wielu właścicieli ma problem z spinkami do GTV i Spidera .polecam wycieraczki zestaw CHAMPION SK55B w zestawie mamy dwie wycieraczki z spoilerem i 4 spinki do spryskiwaczy . :cool:
Printable View
Witam . wielu właścicieli ma problem z spinkami do GTV i Spidera .polecam wycieraczki zestaw CHAMPION SK55B w zestawie mamy dwie wycieraczki z spoilerem i 4 spinki do spryskiwaczy . :cool:
To jeszcze powiedz, gdzie coś takiego się kupuje i za ile - na pewno wielu się to przyda...
Fajnie fajnie...tylko ja mam wycieraczki dobre i poszukuje samych spinek czyli tzw. szmegesów :)
Może i to psuje całą kompozycje auta, zwłaszcza jeśli ktoś lubi wszystko oryginalne, ale ja osobiście używam rozmiarowo dopasowanych wycieraczek a tę listwę spryskiwaczy mam zwyczajnie przypiętą na takie plastikowe spinki, używane do spinania kilku kabli w jeden pęk :)
Dziękuję za podpowiedź, nie wiedziałem właśnie jak dokładnie się to nazywa, nie jestem fachowcem w tej dziedzinie.
A więc ja osobiście używam rytytki do przypięcia listwy spryskiwacza do wycieraczki.
:D
spoko jestem po prostu zdania, że na forum motoryzacyjnym powinno się używać książkowej nomenklatury technicznej...
opaski kablowe, makarony, tajsy, trytytki :)
Można w ASO kupic same te spinki a koszt to dosłownie parę zł tylko musi im się chciec je ściągnąc, same wycieraczki to około 120zł/sztuka wraz z ładnym napisem "Alfa Romeo" plus spryski już razem ze spinkami około 50 zł jakbyś ktoś chciał zamówic :)