Witam serdecznie!! Mam taką prośbę... potrzebuje jakąś pomoc, schemat jak podłączyć konkretnie przewód idący od silniczka krokowego, i filtru cząstek stałych, oparów... z góry dziękuje za pomoc :):):):)
ewentualnie jakby co to...kontakt gg:4777727
Printable View
Witam serdecznie!! Mam taką prośbę... potrzebuje jakąś pomoc, schemat jak podłączyć konkretnie przewód idący od silniczka krokowego, i filtru cząstek stałych, oparów... z góry dziękuje za pomoc :):):):)
ewentualnie jakby co to...kontakt gg:4777727
Nie masz wtyczki przy silniczku krokowym?
Co do filtra cząstek stałych, to w 33 raczej go nie ma, bo niby po co w benzynowym aucie taki filtr :)
nie chodzi o wtyczke, napisałem ze idący "do" tylko "od" chodzi o dalsze wężyki od podciśnień. a Co do tego filtra to nie wiem jak on sie nazywa, chodzi o ten co jest pod błotnikiem...
Jeśli chodzi ci o plastikowy króciec do którego przychodzą przewody od podciśnienia to mam to na zdjęciu który w które miejsce je podpiąć. Podaj maila to ci wyślę co prawda fotka kiepska ale powinieneś zobaczyć.
---------- Post dodany o godzinie 18:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:49 ----------
Ten filtr pod błotnikiem to bodajże filtr par paliwa.
ooo nareszcie jakaś konkretna pomoc:D:D , tam mi chodzi szczególnie o jeden przewód, no ale w całym necie nic nie moge znaleść... :/ , i właśnie jeszcze chodzi o podpiecie wężyka to silniczka co jest przy tym filtrze oparów paliwa pod błotnikiem... ;/
Mój e-mail: ss_man@vp.pl