-
159 ti vs A5 2.0TFSI
Proszę o radę. Jak w temacie zastanawiam sie nad tymi modelami. 159 będzie nowa tylko czy obnizone zawieszenie w wersji ti( 1750 TBi) nie przyspozy mi więcej udręki niż przyjemnosci ?? Czy postawić na niemiecką, lekko nudną technologię(ale takze piekną).
Proszę o rzetelne porady, dziękuję.
-
Witaj :)
Niemiecka technologia hmm czy ona jest piękną ?? kwestia gustu :):) . ja bym zdecydowanie wolał 159 tylko bez pakietu TI sam mam sport pack w swojej 156 nie jest to co prawda TI ale wiem ze w codziennym uzytkowaniu takie zawieszenie bywa z reguły uciążliwe :):). Decyzja oczywiście należy tylko do ciebie :):) zycze trafnego wyboru :)
-
W tej sprawie kolega rafter się wypowie...
A czemu nie chcesz Brerki z loterii plusa?
Silnik ten sam TBi cena mega korzystna.
Zły kolor? Za 4tyś możesz mieć choćby różowy:)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10826487 najtańsza nowa.
-
"Niemiecka technologia hmm czy ona jest piękną ??"
Chodziło mi bardziej w co jest odziana owa technologia. Nadwozie A5 zaprojektował Walter de Silva i powinno być jasne, pozdro.
A co do Brery to auto ładne jednak wolę 159, bardziej mi sie podoba.
-
za kawalera brałbym A5 pewnie
teraz - 159 - też ładne
-
Święte słowa. Chociaż mnie 159 tak troszeczkę rozczarowała, bo nie widzę wielkiego skoku we wnętrzu w stosunku do 156... z zewnątrz innq sprawa... ale w środku... hmm... ten czerwony wyświetlacz mi Audi przypomina :(
-
Radzę Ci brać Audi, lepiej trzyma cenę, jest marką super pewną i wg mnie niestety jest to autko o trochę wyższym prestiżu. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Pozdro.
-
koszty utrzymania, niezawodność - A5
orginalnosc - AR
-
Wydaje mi się, że w przypadku zakupu nowych, różnicy w niezawodności 159 i A5 być nie powinno... Koszty utrzymania to inna sprawa. Jeśli ma być na sportowo, to ja bym szukał 156 FL Rosso Alfa w V6 :).
-