Myślę, że powinno nas być sporo, powiat jest ogromny-aż pod granicę Słowacką. Może jakieś spotkanie przy zimnym "Żywcu"?:) Chętnych z Suchej i Kęt też zapraszam;) Zainteresowanych proszę o wpis.
Printable View
Myślę, że powinno nas być sporo, powiat jest ogromny-aż pod granicę Słowacką. Może jakieś spotkanie przy zimnym "Żywcu"?:) Chętnych z Suchej i Kęt też zapraszam;) Zainteresowanych proszę o wpis.
Jestem jak najbardziej za. 2 alfy sie piszą.
wadowice też się pewnie pojawią :)
Kurde, a ja się tyle zastanawiałem co to za GTA stoi często pod szkołą muzyczną przy aptece. Najczęściej na wjeździe do lekarza:) te smugi rąk, czoła i nosa na szybach to ja zostawiałem-przepraszam:D
Pierwsza wersja co do spota to może w niedzielę 28 marca? Wyskoczyłoby się na jaką pizzę i colę, a następnie na wiosenną rundkę po mieście? Trzeba jednoczyć podbeskidzkie Alfy. Np Poznaniacy mają cykliczne spotkania co tydz... Albo może ktoś zna fajne miejsce na rozpalenie ogniska z parkingiem niedaleko?
A wersja druga obejmowałaby większego spota. np 25 kwietnia (by wszyscy mieli już alu z letnimi) z różnymi ciekawostkami m. in: Przejazd wokół jeziora żywieckiego, Wjazd na Żar (norma), górska rundka po Straconce i jakiś posiłek w Karczmie Góralskiej pod Straconką w BB.
PS: Ja najchętniej to się piszę na obydwa spoty!