-
Selespeed lubuskie
Witam.
Poszukuję kogoś z selespeedem z okolic Zielonej Góry. Specjaliści w ASO w ZG nie bardzo radzą sobie z zestrojeniem skrzyni po wymianie sprzęgła. Jedną z opcji jest wycieczka innym selespeedem do ASO i sczytanie danych, które następnie zostaną przeniesione na kontrolkę w mojej Alfie. Idealnie byłoby gdyby to była jakaś 156. Będę wdzięczny za ewentualne info.
P.S. No i oficjalne dzień dobry, bo to mój pierwszy post tutaj:D
-
Polecam warsztat w Poznaniu, mechanik zna się na rzeczy i pomoże, będzie fachowo zrobione i na pewno sto razy taniej niż w ASO, gdzie nie zawsze znają się na robocie. Jakby co to daj znać, podam Ci namiary, a do Poznania daleko nie masz.
Minusem są długie terminy, bo jest obładowany robotą...
-
Niby rzeczywiście blisko, ale na trójce dojechać do Poznania to byłby wyczyn. Bo aktualnie ze względu na tę chora kontrolkę biegi wskakują tylko do trzeciego...:mad:
-
-
:DW ASO Zielona Góra to na niczym się nie znają, nie polecam
-
To jakiś absurd żeby ASO nie potrafilo robić takich rzeczy i klient ma sie martwić i ściągać inny samochód czy to aby ASO Alfy Romeo? To, że płaci się słono to wiadomo ale żeby nie mieli sprzętu, oprogramowania, wiedzy itp. Ciekawe czy Włosi o tym wiedzą... :eek:
Przepraszam, że nie na temat ale mnie krew zalewa :mad:
-
Dokładnie absurd.Co to za ASO chyba gdzies w garażu w suternie czy jak a oni sie szkolili gdzie?W Bangladeszu?
---------- Post dodany o godzinie 09:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:04 ----------
Wiesz co lepiej Ty sam zainstaluj alfadiaga i z pomocą naszych userów zrobisz to sam.
-
:cool:Jak ta skrzynia jest taka jak w Silo to Cromik może coś zdziała
-
Jak chcesz to możemy zdiagnozować, kalibrację zrobić itd. pisz PW jak jeszcze nie zrobiłes.
ASO w Z.G. ??? a to my mamy coś takiego ???? :P :P Jak brałem od nich blokady do Stilo to mi od Kappy dali 2.0. Powiedziałem ze ustawiłem na nich, nawet uwierzyli :D :D :D :D
-
:DCromik otwieraj serwis :rolleyes:Alfa Cromik Serwis