-
Kilka pytań
Witam
Wiem, ze ten ten temat był wałkowany kilkakrotnie lecz żadne z rozwiązań się nie sprawdziło. Chodzi o ten nieszczęsny zegarek. Otóż późni mi się o ok 20min. Pomimo tego, że płyta od navi siedzi w środku, na maksymalnym oddaleniu mapy widzę Wiedeń, pozycja GPS zmienia się z trakcie jazdy to zegar nie chcę się zaktualizować. (Auto jest z '99 wiec ICS najprawdopodobiej G2).
Kolejna sprawa to tempomat. Jak go ustawić? Kręcę gałą i nigdzie nie widzę wyników tego kręcenia :)
Pozdrawiam
-
Na pierwsze pytanie Ci nie odpowiem bo nie wiem. W 166 gdzie mam navi zegar chodzi ok, w drugiej bez navi zegar też pokazuje godzinę ok wg danych z RDS.
Co do drugiego pytania - przede wszystkim musisz tempomat uaktywnić na on, a potem tylko ustawić żądaną prędkość i ewentualnie ją korygować. Jedyna kontrolka, że tempomat jest włączony jest na desce. Nie ma czegoś takiego jak w niektórych autach, że na wyświetlaczu pokazuje ci ustawioną prędkość. Regulujesz wg tego co widzisz na prędkościomierzu.
-
Witam kolegę :-). Mam dwie oryginalne mapy Niemiec. Jak się spotkamy to przetestujemy, którąś z nich. Najnowszą mam z 2008 roku. Może to pomoże na zegarek, bo u mnie chodzi idealnie. Pozdr
-
sory ze pytanie nie na temat ale moze mogłby ktos wrzucic mape Niemiec na jakis serwer FTP zeby mozna bylo sciagnac bo pilnie potrzebuje
Z góry dzięki.