-
Dzwięk 2.4 JTD
Witam. Czy podoba wam sie dzwięk silnika 2.4 JTD podczas gwałtownego przyszpieszania?? :mrgreen: Przewiozłem juz kilku włascicieli wszelakich panzewagenów i kazdy był tym dzwiekiem zachwycony, mi w sumie tez sie podoba bo przypomina V6 lub nawet V8, tak mi kumpel powiedział i coś w tym jest, dla porównania niemieckie silniki pracuja jak kombajny dzwiek nie ma nic wspólnego z silnikiem ;//
-
5 cylindrów robi swoje :)
tez mi sie podoba 8)
-
Jeżeli chodzi o dźwięk diesla to bardzo mi się podoba silnik 6-cylindrowy BMW td, tds, mój kolega miał omege B z tym silnikiem i dźwięk jak na diesla jest znakomity
-
dzwiek jest niesamowity:) jak kupowalem alfe spodziewalem sie klekotania wiecie jak to diesle:) a tu prosze taka ladna niespodzianka u mnie kazdy sie zachwyca tym dzwiekiem:)
-
Dźwięk jest wspaniały nikt kto ze mną jechał nie miał pojęcia ze to diesel nawet nie wierzyli jak ich uświadamiałem.
-
Dźwięk naprawdę śliczny!! Jak przyjechałem nią pierwszy raz do domu to sąsiad przyszedł i jak mu podniasłem maskę to nic nie mówił wyglądało na to,że nie może mówić,nie dziwie się jemu bo ma punto 1,1 w benzynie a tam silniczek jest mały i miejsca wokół niego jest mnóstwo,jak zobaczył zabudowany silnik to naprawdę żałuje,że nie zrobiłem zdjęcia :D w okolicy myśla,że kupiłem auto za ponad 100tys złotych bo nie widzieli nigdy jeszcze takiego auta,oczywiscie z tego roku nie ma takich cen:) nie wiedza co to za silnik 2,4jtd pytają czy to benzyna czy diesel :D to ja z nóg prawie spadam. wnetrze jak zobaczyli to też zaskoczeni,ze mozna w aucie miec el. fotele i inne bajery... podniecają sie moim autem jakby było to auto jedyne w polsce:D jeszzce raz dźwięk 5 cylindrowego cammon-railla jest niesamowity,jak sie jedzie po miescie i dołożę gazu to sie obracają bo jak im zagra tyle cylindrów to nie wiedzą co się dzieje...