-
Spojler Tył
Koledzy powiedzcie mi czy to jest spojlerek oryginalny, który można było dokupić do alfy w opcji. Przeglądałem sobie allegro no i wypatrzyłem "ciekawą" aukcję, zwłaszcza że kompletna klapa ze wszystkim.
Link do aukcji
http://allegro.pl/item979312318_alfa...kompletna.html
-
Tak tylko wygląda jak by trochę oklapł od słońca ;)
-
Spoiler na pewno od Alfy 155 ale dla modelu po liftingu przed 95 takich nie było
-
Ani cena rewelacyjna- bo spojler w zasadzie do niczego, spojler fajny i oryginalny AR. Ale wolałbym kupić sam spojlerek w lepszym stanie- nawet jeślibyłby droższy.
-
Najbardziej podoba mi sie ten spojler a potem ten z wersji formula. Potem ewentualnie zender ale i tak lipa jak i pozostałe.
-
Zender był fajny ale przy 164. Coś w stylu omegi B
-
Ten z 155 formula nie wiem czy nie pasuje z 33 :)
-
Rozmawiałem z kolesiem wczoraj, i właśnie pytałem czy nie jest zapadniety, bo miałem takie wrażenie twierdził, że nie jest i że poprostu jest brudny. To w takim razie ten spoiler po liftingu nie będzie pasował do tego przed?? Ten do 95 był mniej zaokrąglony chyba na rogach.
-
bedzie pasował czemu niby nie ? Klapa taka sama w modelu przed i po FL
-
No właśnie też mi się tak wydawało ale wolałem się upewnić, tylko czy nie będzie to hehe profanacją zakładanie po faceliftingu do tego samochodu przed tak się zastanawiam żeby mnie nikt nie wybrechtał :D.