-
Koszt wymiany wachaczy
Witam.
Mam pytanie, ile kosztuje w serwisach do ktorych zaprowadzacie wasze alfy wymiana 4 wachaczy przednich i lacznikow? bo umnie cenny tych wymian sa coraz to wiekrze :) :) i sam nie wiem czy to tak ma kosztowac czy oni mysla ze jelenia znalezli. Pytam o to poniewaz znalazlem cala mase na forum postow o wachacze, jakie i jakie ceny ale nikt nie podaje ceny wymiany tych oto elementow.Ciekaw jestem jakie sa wachania cenowe :) Bardzo prosze o szczera odpowiedz :)
Pozdrawiam.
-
ja mam taka jak ty alfe tylko z 2001 roku i do mnie dolny wachacz kosztuje 450 zł za sztuke górny jakies 250 zł niby kupiłem zamiennik ale okazało sie ze te wszystkie zamienniki to sa orginały tylko jest zdrapeny znaczek alfy i wstawiony jakiejs firmy która to sprzedaje a łaczniki to nawet nie wiem bo nie kupowałem
-
Kolega pytał o ceny wymiany a nie ceny części.
Ja raczej sam serwisuje, także nie pomogę.
-
U mnie z gwarancją i wszystkim ładnie na papierze:
100 zł za strone
czyli 200 zł za wszystkie 4 wachacze (a za łączniki stabilizatorów policzyli mi 10 zł za dwa)
Razem: 210 zł za wszystko :)
-
Dziekuje bardzo? a moze sie wypowie ktos jeszcze z jakis innych miejscowosci? bardzo bym prosil :) bo narazie to ja mam dosc tej swojej belli i mnie to wszystko przeraza :) przed zakupem wyobrazalem sobie innaczej wspolprace nasza wspolno :) :) no ale coz, zycie!